Cred ca este o intrebare destul de buna de care va trebui sa tii cont daca se apropie momentul cel mare in viata ta. Nunta este ceva de care iti vei aminti toata viata si, de aceea, cum va fi si cum te vei simti sunt aspecte mai mult decat relevante.

Si, ceea ce este cu adevarat important este ce vei face inainte de acest eveniment sau, mai bine spus, ce nu trebuie sa uiti. Deci, daca vrei sa afli care sunt acele lucruri care ar trebui sa fie in capul listei, citeste in continuare!

  1. Nu uita de ora la care va fi cununia civila

Ora la care ati stabilit cununia civila este unul dintre acele lucruri pe care nu trebuie sa le uiti sub nicio forma. De ce? Pentru ca, in cazul in care veti intarzia, tot programul vostru va fi dat peste cap.

cununie civila

Si, daca aveti in aceeasi zi si cununia religioasa, cu atat mai mult va trebui sa aveti grija la respectarea orarului. Ceea ce va trebui sa faceti este sa le transmiteti tuturor orele acestor doua evenimente, pentru ca si ei sa aiba posibilitatea sa vina la timp.

  1. Nu uita lista cu modul de repartitie a invitatilor

Un aspect deosebit de important este si felul in care ati decis sa ii asezati pe membrii familiei si pe prieteni la mese. Avand in vedere ca exista anumite afinitati intre acestia, cu siguranta ca ati facut niste combinatii mai mult decat perfecte.

De aceea, ar fi pacat sa uitati listele acasa si sa nu mai stiti care si cum se vor aseza la mese. Imagineaza-ti ce ar fi daca ar sta alaturi persoane care nu se inteleg atat de bine!

  1. Nu uita actele de identitate

De ce? Pentru ca nu ai sa te mai casatoresti! Trebuie sa ai grija sa ai atat tu, cat si partenerul sau partenera, buletinele de identitate. Acest lucru este valabil si pentru martori, sa stii. Deci, sa nu uiti sa le amintesti si de 4 ori acest lucru. Mai bine sa fii mai sigur, nu?

De asemenea, sa nu uiti faptul ca la cununia religioasa vei avea nevoie de alte doua obiecte la fel de importante si anume, verighetele si certificatul de casatorie. Ar fi penibil sa incepi sa intrebi pe la cine sunt acestea, nu-i asa?

  1. Nu uita de jartiera miresei

Un aspect la fel de important este si jartiera miresei. De ce? Pentru ca nu ar fi nunta fara acest mic detaliu „picant”. Atunci cand iti pregatesti rochia, accesoriile si pantofii, sa ai grija sa nu uiti si de jartiera.

Ar fi pacat sa iti dezamagesti viitorul sot, care nu va avea ce sa arunce spre grupul burlacilor!

  1. Nu uita de marturiile de nunta

Acestea sunt un element important, daca iti doresti ca nunta ta sa fie una asa cum ti-ai dorit. Daca vrei niste marturii nunta deosebite, va trebui sa te gandesti din timp la ele. De ce? Pentru ca invitatii tai sa plece acasa cu niste amintiri pline de semnificatie.

flori marturii nuntasi

Si, ar fi pacat sa nu exprime ceea ce tu iti doresti sau, mai rau, sa le uiti pe acasa, nu-i asa?

  1. Nu uita de trusa de make-up

Orice mireasa care se respecta va apela la un make-up artist profesionist. Acesta poate sa creeze un machiaj „ca la carte” care, teoretic, ar trebui sa reziste multe ore. Insa, sa nu uiti ca o sa fii sarutata de multa lume sau ca sunt sanse mari ca tu sa plangi.

Deci, cu siguranta ca va trebui sa te retusesi putin. Ceea ce ar trebui sa pui in gentuta ar fi un fond de ten, un blush, un ruj sau un gloss. Si, ai sa te asiguri ca vei arata impecabil intreaga zi si noapte.

  1. Nu uita ca trebuie sa te distrezi la nunta ta

Cred ca cel mai important lucru pe care tu nu ar trebui sa il uiti este faptul ca te afli la o petrecere. Deci, scopul tau este sa te distrezi cat mai mult, sa te simti extraordinar. In fond, cel mai fain aspect pe care tu ai sa ti-l amintesti este modul in care te-ai simtit.

Asadar, nu uita de aceste aspecte si vei avea o nunta exact asa cum ti-ai dorit-o!

Lasa aici intrebarea sau gandul tau